Turistička zajednica
​grada Valpova

Smještaj

Prenočište Setnik

Prenočište Setnik nudi usluge noćenja od jednog pa i više dana u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u samom centru grada Valpova. Sobe su potpuno namještene, te imaju zaseban ulaz i uređeni parkirni prostor. Smještaj krasi dvorišna terasa, roštilj i zabavni sadržaj za djecu. Prenočište je u cijelosti opremljeno sa TV + DVD playerom, krevetom, radnim stolom, wi-fi internet sa upotrebom računala, kupaona, upotreba kuhinje.
Čitaj više

Sobe za iznajmljivanje Čičak

U središtu Valpova smještene su sobe za iznajmljivanje obitelji Čičak. U blizini centra Valpova po pristupačnoj cijeni možete uživati u ovim sobama. Na samo nekoliko koraka od smještenog objekta "Čičak" nalaze se tržnica, trgovine, slastičarnica, gostionice, pekarnica, ljekarna, benzinska postaja, autobusni kolodvor, pošta, banka, novinarnica...
Čitaj više

Prenočište Vujević

Prenočište Vujević udaljeno je samo 500 metara od centra Valpova, a opet dovoljno da uživate sa svojim gostima neometano i opušteno. Za ugodan boravak u mirnom i prirodnom ookreuženom smještaju, na raspolaganju vam je ukupno 12 ležaja. 
Čitaj više

Sobe Valpovački dvori

Tražite li smještaj vrhunske kvalitete u Valpovu, ovaj smještaj vam može ponuditi četiri sobe ukupnog kapaciteta od dvanaest osoba. Svaka soba ima dva ležaja plus moguće je postaviti još jedan pomoćni ležaj. Sobe nalaze se na samom ulazu u grad Valpovo, opremljene su sa dva ležaja, stolom i stolicom, TV plazmom, kupaonicom. U svim sobama dostupan je wireless Internet za besplatno korištenje. Naše sobe imaju 3 zvjezdice. U sklopu objekta Valpovački dvori nalazi se sala za svatove te restoran.

Čitaj više

Hotel Villa Valpovo

Hotel Villa Valpovo je prvi privatni hotel u Valpovu. Iako deset minuta od centra grada Valpova, ipak udaljen od užurbanih prometnica, valpovačke zaobliaznice, ceste koja vodi prema Bizovačkim toplicama, Donjem Miholjcu i granici s Mađarskom, te gradu Osijeku, središtu Osječko – baranjske županije. I upravo zato što je Valpovo nadomak svih ovih važnih točaka, hotel "Villa Valpovo" je idealno mjesto za sve posjetitelje i goste.
Čitaj više